پرش به محتوا
املت سیب زمینی به سبک ساندویچ ، امتحان آن را از دست ندهید
املت سیب زمینی به سبک ساندویچ بهترین دو دستور را در یک تهیه واحد و خوشمزه گرد آورده است که بسیاری از مواد مغذی و فواید را برای ما فراهم می کند.
همه ما حداقل یک بار املت کلاسیک اسپانیایی را امتحان کرده ایم. یک آماده سازی خوشمزه و مشخصه آن کشور ، مملو از سیب زمینی و تخم مرغ. با این حال ، آیا دستور العمل املت سیب زمینی به سبک ساندویچ نیز همین است؟
خوب ، املت سیب زمینی به سبک ساندویچ اسم خود را مدیون خاصیت پر شدن آن است. این نام از ژامبون و پنیر هنگام ذوب شدن ناشی می شود و به دلیل جنبه های زیادی از دستور العمل است که در شبکه ها بسیار محبوب شده است.
نکته جالب در مورد املت سیب زمینی به سبک ساندویچ این است که می توانید از آن برای ناهار یا شام استفاده کنید. همچنین ، از آنجا که با تمام مواد اولیه شروع می کنید تا زمانی که چنگال را در دست بگیرید ، بیش از 30 دقیقه نمی گذرد.
رازهای ساخت املت سیب زمینی به سبک ساندویچ را کشف کنید
لازم به ذکر است ، و این مهم است ، که لزوماً فیلینگ تورتیلا به سبک ساندویچ نباید ژامبون و پنیر باشد. علاوه بر این ، می توانید گزینه مورد نظر خود را اضافه کنید ، بیکن ، سبزیجات ریز ، کوریزو ، سالامی و غیره حقیقت این است که نام کمی تغییر می کند.
به یاد داشته باشید ، آنچه آن را از سایر “تورتیلا” متمایز می کند این است که از ساندویچ معمولی با ژامبون و پنیر ، اما با یک پایه سیب زمینی و تخم مرغ غیرقابل تحمل و بی نظیر تقلید می کند. آیا جرات دارید آن را امتحان کنید؟
سیب زمینی به عنوان میان وعده
اول از همه ، به یاد داشته باشیم که سیب زمینی منبع مهمی از کربوهیدرات ها است که انرژی ما را تأمین می کند. طبق داده های منتشر شده در Critical Review در Food Science and Nutrition ، این غذایی است که به ما می دهد:
مقادیر بالای ویتامین C و B کمپلکس
مواد معدنی ضروری مانند پتاسیم
فیبر رژیمی
آنتی اکسیدان ها
در این حالت ، وقتی با موادی مانند ژامبون و پنیر ترکیب شود ، مقدار قابل توجهی پروتئین نیز اضافه می کند. با این حال ، باید در نظر گرفت که محتوای کالری آن زیاد است. بنابراین ، وعده های غذایی باید تعدیل شوند. اجازه دهید آن را انجام دهید!
عناصر
پیاز برای پیچ خوردگی.
4 عدد سیب زمینی بزرگ
5 تخم مرغ
1 پیاز ، خرد شده
6 برش ژامبون بوقلمون
8 برش پنیر موزارلا
1 پیمانه نمک
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون (15 میلی لیتر)
آماده سازی
برای شروع دستور تهیه ، روغن زیتون را به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید و آن را روی حرارت متوسط گرم کنید.
سپس سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خیلی خوب برش دهید.
سعی کنید این کار را انجام دهید در حالی که می توانید بیشتر از غده ها صرفه جویی کنید. می توانید از پوست کن سیب زمینی استفاده کنید.
سپس همان کار را با پیاز انجام خواهید داد ، اما در قطعات نه چندان کوچک.
کمی نمک اضافه کنید و همه مواد را در ظرف قرار دهید. 10 دقیقه خیلی خوب هم بزنید.
بعد از این مدت ، سیب زمینی ها را با یک قاشق بزرگ له کرده و در قالب را پوره کنید.
بعد ، تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آنها را بزنید. باید آنها را به ظرف اضافه کرده و با مواد دیگر مخلوط کنید.
بگذارید 5 دقیقه دیگر با مواد یکپارچه بپزد.
توجه به این روش : باید کمی روغن زیتون بیشتری در ظرف دیگر اضافه کنید و گرم کنید.
وقتی این کار را انجام دادید ، مقداری از مخلوط سیب زمینی و تخم مرغ را برداشته و در ظرف را بریزید.
با قاشق پخش کنید و برش های ژامبون و پنیر را به دلخواه خود قرار دهید . سعی کنید آنها را سرریز کنید ، کم کاری نکنید.
در آخر ، یک طرف تورتیلا را به مدت 7 دقیقه بپزید و سپس با کمک یک بشقاب ، ظرف را بچرخانید.
روش “دوباره سیر کردن” را با مخلوط سیب زمینی و تخم مرغ از اولین ماهیتابه تکرار کنید و دوباره 7 دقیقه دیگر بپزید.
برای پایان دادن ، این کار را تکرار کنید تا کل آماده سازی کامل شود و صدا خاموش شود ، همین کار تمام خواهد شد. فقط خدمت و لذت بردن از آن باقی مانده است!