آیا تا به حال مربای کیوی را دیده اید؟ ما قصد داریم طرز تهیه آن را به روشی ساده و سریع به شما آموزش دهیم تا از تمام مزایای این میوه بهره مند شوید. طرز تهیه مربای کیوی خوشمزه و سالم
مربای کیوی ترین شایع است. به ندرت می توان آن را در سوپرمارکت ها و مراکز خرید یافت. با این حال ، خواص سلامتی مثبتی دارد. در صورت داشتن ماده اولیه خوب ، تهیه آن در خانه نیز آسان است.
ما قصد داریم همه چیزهایی را که باید بدانید به شما آموزش می دهیم تا بتوانید به سرعت یک مربای کیوی خارق العاده تهیه کنید. اکنون به یاد داشته باشید که کلید سلامتی ، اطمینان از تنوع در رژیم غذایی است. هرچه طیف میوه های موجود در رژیم غذایی گسترده تر باشد ، بهتر است.
مربای کیوی
مربای کیوی
قبل از ورود کامل به مراحل آماده سازی ، قصد داریم در مورد خواص کیوی به شما بگوییم. این ماده غذایی است که به طور مکرر برای مقابله با یبوست استفاده می شود. این به دلیل محتوای فیبر بالای آن است. با این حال ، علاوه بر فیبر نامحلول ، دارای یک بخش محلول از این ماده است.
این عنصر قادر است به عنوان یک پروبیوتیک کار کند و باعث بهبود سلامت میکروبیوتا شود. این مطالعه توسط یک مطالعه منتشر شده در مجله European European Journal of Public Health ، که در آن دریافت منظم فیبر مربوط به رشد باکتری های ساکن دستگاه گوارش است ، مشهود است.
به همین ترتیب ، این میوه میوه ای با غلظت بالای ویتامین C است. بر اساس تحقیقات منتشر شده در مجله Nutrition and Cancer ، این ماده مغذی می تواند در جلوگیری از سرطان مفید باشد ، زیرا این ماده مغذی آسیب DNA سلول را کاهش می دهد.
از طرف دیگر ، ویتامین C خود قادر است بر سیستم ایمنی بدن تأثیر منفی بگذارد و عملکرد آن را ارتقا بخشد. مطالعه منتشر شده در مرز ایمونولوژی تایید می کند که مصرف منظم این ماده خطر ابتلا به بیماری های تنفسی عفونی کاهش می دهد.
مربای کیوی برای هر زمان از روز مناسب است این ماده غذایی فواید زیادی برای بدن به همراه دارد. اکنون ، ما قصد داریم نحوه تهیه یک مربای کیوی خارق العاده را به شما نشان دهیم.
مواد لازم : 1 کیلو کیوی بسیار رسیده. 500 گرم شکر. آموزش گام به گام اولین کاری که می توان کرد این است که کیوی ها را پوست کنده و خرد می کنیم. در این مرحله نیازی به توقف طولانی نیست ، آنها را می توان به قطعات درشت تقسیم کرد . آنها را داخل یک ظرف ریخته
سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید. مهم است که این مخلوط حداقل دو ساعت بماند ، اگرچه می توان یک شب آن را نگهداری کرد تا طعم بهتری به خود بگیرد.
پس از اتمام زمان استراحت مواد ، لازم است ظرف را بر روی گاز بگذارید تا منتظر بماند تا به نقطه جوش برسد. پس از جوش ، اجازه می دهد تا با حرارت کم بپزد ، مهم این است که هر چند وقت یکبار هم بزنید تا از سوختن میوه جلوگیری شود. اگر مشاهده شود که کف زیادی تولید می شود ، می توان آن را با قاشق از بین برد.
در حالی که مربا در حال پخت است تهیه شیشه هایی که بعداً در آنها ذخیره می شود ضروری است.
وقتی مربا پخت و به ضخامت دلخواه رسید ، از روی حرارت برداشته می شود. این کار به راحتی می تواند حدود 45 دقیقه طول بکشد
چگونه این مربای کیوی را تهیه کنیم؟ این دستور العمل ممکن است کمی طولانی به نظر برسد ، اما نتیجه نهایی عالی است. آخرین مرحله شامل توزیع مربا در هر یک از ظروف و بسته بندی است. می توان آن را در انبار ، در یک مکان خشک که نور خورشید دریافت نمی کند ، نگهداری کرد.
مربای کیوی درست کنید تهیه مربای کیوی بسیار ساده است. اکنون ، نکته اساسی در کامل کردن دستور العمل ، کیفیت میوه است. سعی کنید کیوی های ارگانیک و فصلی تهیه کنید تا به بهترین ویژگی های ارگانولپتیک دست پیدا کنید .
از طرف دیگر ، به یاد داشته باشید که این یک دستور العمل با شکر است. به همین دلیل ، باید در حد متوسط مصرف شود. جایگزینی آن با مصرف میوه خام مهم است ، زیرا در این روش از تمام فیبرهای موجود در محصول استفاده می شود ، بنابراین سود بیشتری برای سلامتی ایجاد می کند.
1 دنبال این می گردید “طرز تهیه مربای کیوی خوشمزه و سالم”-
بازتاب: طرز تهیه مربای تمشک خوشمزه و مقوی سالم | مجله اینترنتی شهربانو